Контратерапия в Бар Контрабар

Контрабар

Контратерапия в Бар Контрабар

Специално за сезона, Бар Контрабар ще засили настроението с официално откриване на 24 октомври и включване от Краси Москов.

Отпусни се, затвори очи и си представи няколко неща, постепенно, едно по едно, последователно…

Един познат, циментиран, но все още светещ  Дворец на културата. Тъмно е, ама дори и в тъмното мирише на мъгла. Студено е. Обиколи двореца с панорамен поглед на 360 и спри пред 12-те странични стълби, водещи до бившия Пасаж (има ли бивши пасажи?) и настоящия Билетен център. Задръж. Стълбите надолу водят до светещ и за някои свещен надпис BAR, а вдясно свети прозрачна врата.

Чуваш щракване с пръсти и от замръзналата мъглява картинка вече си се пренесъл някъде на слънчево, на открито, на ярко зелена трева. Заобиколен си от приятели и ти е топло, и ти е смешно, и от някъде се чува любима музика. Колкото и да не искаш да се отделиш от тази картинка, отваряш очи и въздъхваш при мисълта, че вече си е краят на октомври и топлите сборища в градинките са останали в изминалия сезон. Споко за всичко си има решение дори през зимата…

КонтрабарДа се върнем на прозрачната врата, вдясно от надписа BAR. Буташ я и вече си вътре. Оглеждаш се. Светло е, топло е, познати ритми и лица. Помирисваш свежестта на изминалото лято и ти става едно хубаво и слънчево. Такава е терапията, която лъха от Големия брат на Бара на Кристал, наречен Контрабар.

Обстановката не задължава, а отпуска; шотовете са вкусни и често безплатни; хората са лесни и общителни. Всичко си е на мястото, та дори и висящата от пъстрия таван с глава и крака нагоре „манекенка“. Хората зад бара на Контрабар не са по-различни от всички наоколо, смесват се сполучливо с чуждите усмивки, както съставките на чудотворните коктейли, които правят.

В сряда си припомни, че в Контрабар се организират BeerPong турнири, а всеки ден има различни тематични контратерапии, за да се запази свежото настроение и през зимата.

Специално за сезона, Бар Контрабар ще засили настроението с официално откриване на 24 октомври и включване от Краси Москов. Там сме, за още една силна контратерапия и възвръщане на летни спомени.

Контрабар

Вижте също и: