Целувки за тебе, тебе и тебе от 100 Кила, майка

Целувки за тебе, тебе и тебе от 100 Кила, майка

Петък сутрин е, а аз отново си тананикам небрежно „Целувки за тебе, тебе и тебе“ и ми е едно безоблачно недоспало и усмихнато. За странното ми настроение, разбира се, си има причина – вчерашното представяне на 100 Кила в столичния клуб TEQUILA.

Може да не разбирам винаги какво рапира, обаче свежото му излъчване няма нужда от разбиране. То просто те заразява и те кара да изпълняваш без много подкани призива за „Ръцете горе!“.

За доброто преживяване безспорно допринесе и включването му като диджей, което дойде тъкмо навреме да събуди озадачената от странния избор на човека зад пулта публика. Какво да кажа освен – благодарим ти 100 Кила, че ни спаси от диджея на клуба и му показа какво е истинско ретро черно! Просто си е друго да се върнеш назад във времето! Или не толкова назад, че ще излезе, че сме вече стари баби…

Благодарим на 100 Кила и за хубавите пожелания – да сме „живи и здрави“, и за хубавия пример – да не се наливаш на сцената, а като истински професионалист да поискаш единствено вода. Бих казала, че доста родни изпълнители трябва да дойдат и да те погледат, че е притеснително да ги гледаме на сцената и да се чудим през цялото време кога ще припаднат.

Хубаво беше включването и на симпатичния колега YANGFETISH, и на балета, и на Маги Джанаварова, на която ще й простим, че „май май“ си беше на плейбек. Пък и за клубно представяне, плейбекът не е чак толкова важен, важно е 100 Кила да си е естествен! И той си беше! Толкова естествен, че и в петъчната мразовита сутрин, макар и недоспали, ние продължаваме да си се усмихваме странно по работните места и да се връщаме мислено в клуба, където си крещим „Красивите жени, ръцете горе!“.

Може по-късно и целувки да раздаваме, а до тогава ще чакаме новини за следващото участие на 100 Кила.

Вижте също и: