СПЕЧЕЛИ билет за I love the 90’s 2013

СПЕЧЕЛИ билет за I love the 90’s 2013

 Спечели билет от DJambore.com за второто издание на деветарското парти I love the 90’s 2013

Спомняме си времената, когато с левче, можехме да си купим много неща, а само 2 Unlimited, Snap!, DJ Sash! и NANA бяха комерсиални.. 🙂 Затова и искаме да отидеш на второто издание на концерта I love the 90’s. Спечели билет лесно.

Как?

Харесай страницата ни във Facebook (www.facebook.com/DJamborecom) и ни изпрати имейл на all@djambore.insideus.eu с трите си имена, телефон за обратна връзка и линк с любимата ти песен от 90-те.

Кой участва в играта?

Всички, изпълнили споменатите две стъпки по-горе участват в томбола за 2 билета за партито на 90-те.

Кога разбираш дали печелиш?

Двамата късметлии обявяваме на страницата ни във Facebook  на 14.06.2013 г., между 10 и 11 ч.

Екипът на DJambore.com  ще се свърже с всеки от печелившите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградата.

Какво ни очаква тази година на концерта?

I love the 90's 2013

Второто издание на „Обичам 90-те” ще се състои на 15 юни 2013 г. в Зимен дворец на културата.

Спечели билет, за да слушаш на живо певецът, познат по целия свят с хитовете си “Lonely” и “Remember the time” – Nana. Той ще е сред звездите, които ще се включат във второто издание на концерта „Обичам 90-те” на 15 юни в Зимен дворец, София. През 2013 г. завръщането в изминалото хилядолетие ще се случи и в компанията на 2 Unlimited и Snap.
Организаторите на „Обичам 90-те” – Коко Ейджънси и Радио ENERGY са предвидили и още изненади за родните фенове на ретро музиката. Една от тях е участието на DJ SASH!, който взриви публиката на първото издание на концерта през ноември м.г. Вдъхновен от емоциите на публиката, немският диджей направи двойно по-дълъг сет от планираното. Желанието на българските фенове отново да чуят DJ SASH! на живо е и основната причина, oрганизаторите да поканят изпълнителя за второ участие. Хитовете му „Ecuador”, „Stay”, „Аdelante” ще са малка част от добре познатите парчета от 90те, които ще прозвучат в неговия сет.

 

Виж още през DJambore.com: Пътуване във времето на 90-те

Вижте също и: