Спечели билет за I Love The 90s 2014

I Love The 90s 2014

Спечели билет за I Love The 90s 2014

Обичаме 90-те години и това си е. Coco Agency и DJambore.com ти дават отново шанс да спечелиш билет, този път за третото издание на тематичната парти поредица „Обичам 90-те“ (I Love The 90s), което ще се състои на 7 юни 2014 година в столичната зала „Фестивална“.

Както винаги условията на играта са лесни…

Как?

Харесай DJambore.com във Фейсбук, публикувай на стената нa събитието снимки и/или линкове с любима музика от 90-те години (имаш пълна свобода на избор) и ни изпрати имейл на all@DJambore.com с трите ти имена, линк към твоя Фейсбук профил и телефон за обратна връзка.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта участва в томбола за два единични билета за концерта I Love The 90’s тази година в зала „Фестивална“.

i love the 90sКога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук на 3 юни 2014 г., между 9 и 11 ч.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с печелившите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на билетите.

Период на играта: 27 май – 3 юни 2014 г.

Повече за събитието I Love The 90s:

Тази година очакваме на живо E-TYPE, MasterBoy, East 17 и C-Block. DJ сетовете са поверени на Azo (Belgium) и Miss Hot Tracks (Belgium).

В предишните две издания на концерта публиката имаше възможност да си припомни любимите си хитове от 90-те с изпълненията на Dr. Alban, 2 Brothers on the 4th Floor, ICE MC, DJ Sash!, NANA, SNAP! и неостаряващите 2 Unlimited. Всички тези изпълнители пренесоха духа и заряда на 90-те на българска сцена и припомниха на фенове си, защо музиката на 90-те винаги ще бъде харесвана.

EAST 17 – Hold My Body Tight

[media link=http://www.youtube.com/watch?v=1McitdCJA1g]

 

Вижте също и: